Marktberichten

Melkpoeder/weipoeder/voertarwe

Voertarwe levert 1 euro per ton in en zit op 203 euro. Weipoeder blijft gelijk en melkpoeder stijgt met 3 euro naar 176 euro per 100 kg.

Nuka's

De jonge kalveren zijn deze week een fractie duurder geworden. Gezien de slechte rendementen op het kalfsvlees is het animo om kalveren op te zetten echter niet hoog. Ook is er nog volop import wat de prijzen in Nederland deze week niet verder laat stijgen.

Rosévleeskalveren

De rosékalveren dalen in prijs. Komende week is er een slachtdag minder en dat betekent dat slachterijen minder hard aan de rosés trekken. Houders van kalveren met jong rosé ontvangen komende week prijzen van 3,60 tot 3,65 euro per kg inclusief BTW (3,30 - 3,35 euro excl. BTW).
Oud rosé zit op prijzen van 3,50 tot 3,55 euro per kg (3,21 - 3,26 euro excl. BTW).

Vleeskalf zwartbont

Nu Pasen achter de rug is - wat betreft de verkoop van kalfsvlees - richt de markt zich op Pinksteren. De afzet is gezien het hoge aanbod niet eenvoudig. Het is daarom de vraag wat dit met de prijs gaat doen. Deze week noteerden de vleeskalveren nog gelijk met een prijs van gemiddeld 4,55 euro inclusief BTW (4,17 exclusief BTW).

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 6°
    50 %
  • Zondag
    16° / 9°
    40 %
  • Maandag
    16° / 8°
    70 %
Meer weer