VanDrie+neemt+specialist+jongdiervoeder+over
Nieuws

VanDrie neemt specialist jongdiervoeder over

VanDrie Group neemt Joosten Products uit Weert over. Dit Limburgse familiebedrijf is een internationaal opererende specialist in jongdiervoeders.

Het bijna 150 jarig bedrijf heeft zijn focus op export buiten de EU. Joosten Products biedt innovatieve oplossingen voor voeding van jonge dieren en is actief in meer dan veertig landen verspreid over meerdere continenten.

Met de overname - die op 1 mei 2022 is ingegaan - wil Joosten Products zijn positie verstevigen op de wereldwijde markt voor jongdiervoeding. Ook hoopt het bedrijf verdere mogelijkheden te krijgen voor groei van de activiteiten.

Het management blijft aan onder leiding van directeur Geert van den Boomen. Alle activiteiten zullen door het team vanuit Weert ongewijzigd worden voortgezet. Binnen VanDrie Group zal Joosten Products samenwerken met Schils. Schils is gevestigd in Sittard en sinds 2004 onderdeel van VanDrie Group.

Schils is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van melkvervangende producten voor jonge dieren, waaronder (zuivel)concentraten en pensbeschermde vetten. Voordelen van de samenwerking tussen beide bedrijven zijn een gezamenlijke inkoop van grondstoffen en het delen van kennis voor verdere productontwikkeling.

Met deze overname omvat VanDrie Group 29 bedrijven die actief zijn op het gebied van kalfs- en rundvlees, (kalver)voeders en zuivelgrondstoffen. Met een omzet van 2,3 miljard euro biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2.600 personen.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 6°
    30 %
  • Zondag
    18° / 10°
    20 %
  • Maandag
    19° / 10°
    70 %
Meer weer