Pali+Group+start+online+platform+smaakvolvlees%2Enl
Nieuws

Pali Group start online platform smaakvolvlees.nl

Nederlanders enthousiast maken voor kalfsvlees. Dat is het doel van Pali Group met een nieuw online platform Smaakvolvlees.nl. Vanaf 1 juni 2021 kunnen liefhebbers daar terecht voor een ruim aanbod kalfsvleesproducten.

Kalfsvlees wordt in de hele wereld graag gegeten, maar Nederland heeft kalfsvlees nog niet echt ontdekt, concludeert Pieter de Boer van Pali Groep. "En dat is best gek, want kalfsvlees komt van origine uit Nederland."

Het afgelopen jaar heeft Pali Group ervaring opgedaan met de online verkoop van kalfsvlees aan consumenten via kalfsvleesonline.nl. Deze website wordt nu getransformeerd naar smaakvolvlees.nl: een online platform dat zich eerst concentreert op het toegankelijk maken van kalfsvlees voor de Nederlandse consument. Later dit jaar zullen ook andere vleessoorten aan het assortiment worden toegevoegd.

Kalfsvlees is licht verteerbaar, puur, vol van smaak en verdient daarom meer aandacht, vindt Pali Group. Naast recepten zullen er ook allerlei feiten en wetenswaardigheden over kalfsvlees te vinden zijn. Bovendien is het platform een plek om kalfsvleesproducten te bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

Om het online platform onder de aandacht te brengen van Nederlandse consumenten zal de lancering worden begeleid door een opvallende campagne op sociale media, waaronder Facebook en Instagram.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    24° / 11°
    20 %
  • Woensdag
    20° / 15°
    100 %
  • Donderdag
    19° / 13°
    75 %
Meer weer