Van+Beek+neemt+verkoop+welzijnsvloer+Swaans+Beton+over
Nieuws

Van Beek neemt verkoop welzijnsvloer Swaans Beton over

Stalinrichter G. van Beek & Zn uit Barneveld gaat naast de eigen betonnen roostervloer met rubber ook de welzijnsvloer ComfiFlor C1 van Swaans Beton verkopen binnen de kalverhouderij.

Dit zijn beide bedrijven overeengekomen. G. van Beek & Zn en Swaans Beton gaan hun kennis gebruiken om de kwalitatief hoogwaardige producten verder te innoveren. In deze innovatie zullen duurzaamheid en dierenwelzijn centraal staan.

De ComfiFlor C1 vloer bestaat uit een betonnen rooster met een rubber oppervlak. Het bijzondere aan het betonnen rooster is dat de balkbreedte ongeveer gelijk is aan de houten roosters, namelijk 8,2 centimeter. De mestspleten zijn circa 3,3 centimeter breed waardoor de mestdoorlaat circa 25 procent is. Verkoop van dit rooster gebeurde tot vorige week door Proflex Betonproducten uit Mill.

Op dit moment worden welzijnsvloeren sterk gestimuleerd door de overheid waardoor er aantrekkelijke investeringsmogelijkheden zijn voor de agrarische sector.

Swaans Beton is een producent van betonproducten en sinds haar oprichting actief in stalvloersystemen voor de veehouderij, gewassenteelt, infra en recreatie. G. van Beek & Zn is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een wereldwijde marktleider op het gebied van huisvesting van kalveren.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer