Van+Beek+neemt+Kok+en+Klok+over
Nieuws

Van Beek neemt Kok en Klok over

Kalverstalinrichter G. van Beek en Zn. uit Barneveld neemt concurrent Kok en Klok uit Wekerom over.

Reden van de overname is het feit dat de veranderende markt meer en meer vraagt naar hoogwaardige en doordachte oplossingen. Om de marktpositie in binnen- en buitenland te kunnen behouden, is daarom voortdurend ontwikkeling en verbetering van producten nodig, zowel op basis van klantervaringen als eigen innovaties. Kok en Klok: “Door deze overname zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten optimaal bediend worden."

G. van Beek en Zn. is sinds drie generaties actief in de kalveren en een toonaangevende speler in de kalversector. Het familiebedrijf wordt gerund door Gert van Beek samen met twee zonen Gerard en Marco van Beek. Het bedrijf helpt kalverhouders wereldwijd met betrouwbare oplossingen zodat deze kalverhouders op een efficiënte, duurzame en welzijnsvriendelijke manier dieren kunnen houden. Gert van Beek: "Door een slimme indeling van de kalverstal en innovatieve oplossingen besparen klanten tijd en kunnen zij de kalveren optimaal verzorgen."

Sinds de oprichting in 1977 heeft Kok en Klok een sterke eigen visie opgebouwd, wat betreft de huisvesting van vleeskalveren en de daar bijbehorende stalinrichtingen. Dit heeft zich vertaald in duurzame producten en aangepaste stalinrichtingen, maar ook in het meedenken met kalverhouders in binnen- en buitenland. Van Beek: “Deze visie past naadloos bij ons bedrijf en dat was een van de redenen om dit succesvolle bedrijf over te nemen. Duurzaamheid staat bij ons ook hoog in het vaandel."

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    19° / 8°
    40 %
  • Dinsdag
    18° / 10°
    20 %
  • Woensdag
    17° / 8°
    10 %
Meer weer