Bright+Software+neemt+Digivoer+over
Nieuws

Bright Software neemt Digivoer over

Bright Software uit Hilvarenbeek neemt per 1 augustus 2021 Digivoer uit Didam over.

Digivoer is een relatief jonge speler in de markt van voerapplicaties. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op rosékalverhouders die hun dieren met een voermengwagen voeren.

De applicatie helpt kalverhouders bij het laden van de juiste hoeveelheden en soorten voer per rantsoen en geeft de daadwerkelijk gevoerde kilogrammen voer en bijbehorende prijs weer. Met deze exacte voerregistratie wordt van elk koppel inzichtelijk hoeveel voer er aan de dieren is verstrekt en voor welk bedrag. Met tussentijdse rapportages kunnen vergelijkingen gemaakt worden, zodat rosékalverhouders de voerefficiëntie en het bedrijfssaldo continu kunnen verbeteren.

Bright Software staat bekend om zijn verschillende softwaretoepassingen voor handpc's en webapplicaties. Het bedrijf is met diverse softwarepakketten actief in de gehele kalverhouderijketen, waaronder veehandelaren, verzamelcentra, integraties, mengvoerbedrijven en kalverhouderijen. Ook dierenartspraktijken en slachterijen maken gebruik van de diensten van het bedrijf.

Bright Software kenmerkt zich door de software nauw aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk en bedrijfsprocessen in de kalverhouderij. Digivoer is voor Bright Software een goede aanvulling op het huidige aanbod, laat het bedrijf weten.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Woensdag
    17° / 9°
    20 %
  • Donderdag
    18° / 6°
    10 %
  • Vrijdag
    19° / 8°
    10 %
Meer weer