Vinkelse+kalverhouders+stappen+in+maaltijdboxen+met+kalfsvlees
Nieuws

Vinkelse kalverhouders stappen in maaltijdboxen met kalfsvlees

Véronique en Joris van der Doelen hebben een kalverbedrijf in Vinkel (Nbr). Ondernemend als ze zijn, stappen ze nu in maaltijdboxen met kalfsvlees.

In 2019 zijn Véronique en Joris getrouwd. Tijdens deze dag werden de gasten getrakteerd op allerlei gerechten met kalfsvlees. De vele positieve reacties zette hen aan het denken. Twee jaar later is het zover en verkopen ze met hun bedrijf Kalfskoning complete maaltijdboxen, uiteraard met kalfsvlees.

Zelf noemen de ondernemers het een ‘make away concept’. Het is een complete maaltijd voor één of twee personen. De bereiding van het gerecht is voor 90 procent klaar. Consumenten hoeven in de eigen keuken alleen het laatste stukje van de bereiding voor hun rekening te nemen.

De gerechten zijn samengesteld door chefkok van restaurant Den Driehoek in Vinkel. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit verschillende maaltijdboxen met kalfscarpaccio, kalfsburger en kalfsoester. Ook verkoopt de familie Van de Doelen losse kalfsvleesproducten.

Véronique en Joris richten zich eerst in eerste instantie op de regio waarbij klanten de maaltijdboxen bij hen thuis komen afhalen. Als dat goed loopt, willen ze hun maaltijdenconcept opschalen. Geïnteresseerden die vóór woensdag 16.00 uur bestellen kunnen op vrijdag de versbereide box afhalen. Voor meer informatie: https://kalfskoning.nl/

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 7°
    90 %
  • Zondag
    16° / 9°
    70 %
  • Maandag
    17° / 8°
    70 %
Meer weer