Kalfsvleeswijzer%3A+handig+boekje+met+bereidingstips
Nieuws

Kalfsvleeswijzer: handig boekje met bereidingstips

Boerderijwinkel De Zomerschuur heeft een handig boekje ontwikkeld vol met bereidingstips over kalfsvlees.

In het boekje staat beschreven uit welk deel van het kalf een bepaald product gesneden wordt en hoe dit kalfsvlees het beste bereid kan worden. Ook staat de voedingswaarde beschreven per onderdeel van het kalf. In totaal worden er 22 kalfsvleesonderdelen besproken. “We hebben er ook kruidentips bijgezet zodat de smaak helemaal tot zijn recht komt”, zegt Annie van Dam van de Zomerschuur.

De Kalfsvleeswijzer heeft 25 pagina’s en kost 5 euro per stuk (exclusief BTW en exclusief portokosten). Volgens Van Dam is het een leuk en verrassend cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis. In de Kalfsvleeswijzer staan geen recepten. Die heeft Van Dam vorig jaar gebundeld in een kookboek. Voor meer informatie en bestellen van de Kalfsvleeswijzer of het kookboek kunt u terecht op www.zomerschuur.nl of mail naar info@zomerschuur.nl.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    22° / 12°
    50 %
  • Zondag
    20° / 11°
    60 %
  • Maandag
    20° / 11°
    50 %
Meer weer