VanDrie+vergoedt+deelname+Eveal
Nieuws

VanDrie vergoedt deelname Eveal

Kalverhouders van VanDrie Group krijgen de helft van de kosten vergoed als ze de e-learning Eveal afsluiten met een certificaat.

Albert Wouters laat weten dat VanDrie Group het goed functioneren van de driehoek kalverhouder-dierenarts-rayonbeheerder erg belangrijk vindt. De gezamenlijke dierenartsen hebben ook aangegeven het initiatief Eveal te omarmen. Door een deel van de opleidingskosten te vergoeden, hoopt VanDrie Group constructief bij te dragen aan het verhogen van de kennis rondom kalvergezondheid.

Eveal is een opleidingsmodule voor kalverhouders. Na het volgen van de opleiding hebben deelnemers meer inzicht in dierziekten en de gezondheid van kalveren waardoor ze een betere gesprekspartner voor de praktiserende dierenarts zijn en sneller de juiste beslissingen kunnen nemen. Het programma bestaat uit een online te volgen e-learning en regionale studiebijeenkomsten.

De e-learning heeft acht modules, waarvan de eerste twee reeds beschikbaar zijn. Elke drie maanden komt er een nieuwe module bij. Een module kost 50 euro. Kalverhouders van VanDrie krijgen de helft retour als ze de module met goed gevolg doorlopen en het certificaat kunnen overleggen.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer