LTO+vakgroep+Kalverhouderij+zoekt+versterking
Nieuws

LTO vakgroep Kalverhouderij zoekt versterking

Eind dit jaar ontstaat er een vacature in de landelijke vakgroep Kalverhouderij van LTO Nederland. De vakgroep zoekt daarom een nieuwe bestuurder.

De kalverhouder die LTO zoekt moet in staat zijn om doelgericht en goed met anderen samen te werken, vraagstukken van de sector te kennen en een brede blik te hebben op politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en daarmee op te komen voor de belangen van de kalverhouders.

In verband met een goede verdeling over aandachtsgebieden gaat de voorkeur uit naar een kalverhouder (blank of rosé) vanuit het noorden van het land, maar andere geïnteresseerde kalverhouders worden zeker ook uitgenodigd om te reageren.

LTO-leden die interesse hebben in de functie kunnen tot 1 november reageren door een e-mail met CV te sturen naar Gineke van Don, directiesecretaris van LTO Nederland (gvdon@lto.nl). Voor nadere informatie over de inhoud en procedure kan contact worden opgenomen met Mark Heijmans, thema coördinator van LTO Nederland (mheijmans@lto.nl en 0632-271066). Het volledig functieprofiel is te vinden op www.lto.nl.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 10°
    50 %
  • Maandag
    17° / 6°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    60 %
Meer weer