Wim+Brouwer+nieuw+in+LTO%2Dvakgroep
Nieuws

Wim Brouwer nieuw in LTO-vakgroep

De Barneveldse kalverhouder Wim Brouwer volgt per 1 januari 2021 Fije Visscher op in de LTO-vakgroep Kalverhouderij.

Brouwer heeft 1.350 kalveren en een handelsbedrijf in biomassa.

Het feit dat Fije Visscher toetreedt tot het dagelijks bestuur van LTO Noord, en de vakgroep verlaat, was voor de Barnevelder reden om zich aan te melden: “Ik vind dat iemand uit de Gelderse Vallei die functie op zich zou moeten nemen. In onze appgroepen zitten maar liefst 104 kalverhouders die lid zijn van LTO en VVK. Allemaal komen ze uit deze regio. Daarnaast ken ik via mijn bedrijf in biosmassa veel kalverhouders in heel het land. Een goed netwerk is belangrijk. Je moet weten wat er leeft onder kalverhouders. Het draait immers om belangenbehartiging.”

Brouwer kenmerkt zichzelf als iemand die van structuur houdt. Op maandag plant hij de meeste activiteiten die op het kalverbedrijf moeten gebeuren, inclusief de bezoeken van vertegenwoordigers. Zo hoeft hij op de andere dagen alleen de dieren te voeren en te controleren en heeft hij de handen vrij voor andere activiteiten. “Ik mag graag andere kalverhouders bezoeken. Eén op één gesprekken leveren veel informatie op. Dat wil ik blijven doen nu ik tot de vakgroep toetreedt.”

Visscher is blij dat Brouwer voor de vakgroep kiest. “Wim is enthousiast heeft een enorm netwerk onder kalverhouders, is bestuurlijk actief in de afdeling en wil verantwoordelijkheid nemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een goede vertegenwoordiger is van onze sector."

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    22° / 11°
    20 %
  • Maandag
    20° / 11°
    45 %
  • Dinsdag
    23° / 11°
    20 %
Meer weer