Demodag+vernieuwde+voerrobot+Sieplo
Nieuws

Demodag vernieuwde voerrobot Sieplo

Sieplo houdt op 6 september 2019 een demonstratiedag voor zijn vernieuwde voerrobot.

De voerrobot is in het achterliggende jaar doorontwikkeld op softwaregebied en bedrijfszekerheid. Ook is er nieuwe automatisering voor de voerkeuken. In de kalversector wordt steeds meer ruwvoer verstrekt en ook het aantal componenten neemt toe, zoals stro, brok, water en mineralen. Met de automatisering is hiermee rekening gehouden.

De presentatie van de vernieuwde robot vindt plaats in combinatie met live demonstraties en interessante presentaties over robotisering en actuele ontwikkelingen op het gebied van ruwvoerverstrekking.

Deze demonstratiedag wordt gehouden in het midden van het land. Na aanmelding krijgen de deelnemers de exacte locatie toegestuurd. Aanmelden kan op de website van Sieplo (www.sieplo.nl). Belangstellenden zijn welkom vanaf 11.30 uur. Voor een broodjeslunch wordt gezorgd.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  13° / 5°
  20 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
 • Dinsdag
  10° / 3°
  30 %
Meer weer