Eveal+wint+Beste+Idee+van+2018%21
Nieuws

Eveal wint Beste Idee van 2018!

De e-learning Eveal heeft het Beste Idee van 2018 gewonnen.

De leermodule waarmee kalverhouders hun kennis op het gebied van kalvergezondheid kunnen verbeteren heeft maar liefst 53 procent van de stemmen gekregen.

Op de tweede plaats is geëindigd de medicijnkar AgriCare Car van de Student Company met bijna 26 procent van de stemmen. De vierseizoenen ventilatiedeur van rosékalverhouder Dirk de Bont is als derde geëindigd met 15 procent van de stemmen. Met 5,5 procent van de stemmen werd Coöperatie Duurzame Energieketen Baronie vierde.

Met de e-learningmodule Eveal ontwikkelen kalverhouders meer inzicht in kalvergezondheid waardoor ze betere analyses kunnen maken en sneller de juiste beslissing kunnen nemen op het gebied van kalvergezondheid. Uiteindelijk leidt de leermodule tot een hoger bedrijfsrendement en een duurzamere kalverhouderij. Het programma bestaat uit een e-learning (online) en regionale studiebijeenkomsten. De eerste module (‘het gezonde kalf’) is sinds kort beschikbaar. Het project wordt ondersteund door DAP Thewi, LTO Nederland en Universiteit van Utrecht.

De initiatiefnemers van Eveal krijgen begin januari hun prijs overhandigd.

Voor meer informatie over Eveal ga naar www.eveal.nu.

Agenda

  Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

 • Zondag
  13° / 5°
  20 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
 • Dinsdag
  10° / 3°
  30 %
Meer weer