Zuivelhandel+VanDrie+groeit+uit+jasje
Nieuws

Zuivelhandel VanDrie groeit uit jasje

Melkweg, onderdeel van de VanDrie Group, heeft in De Klomp in Ede een nieuw kantoorgebouw betrokken.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf het aantal medewerkers en de omzet zien groeien waardoor het kantoor aan de Johannes Bosbaamlaan in Ede te klein is geworden. Momenteel heeft het bedrijf 22 medewerkers en realiseert het een omzet van ruim 350 miljoen euro. Johan Kaashoek, directeur bij Melkweg geeft aan dat mondiaal de vraag naar kwalitatieve en hoogwaardige zuivelgrondstoffen al meerdere jaren sterk toeneemt.

Melkweg is actief in de wereldwijde handel van zuivelgrondstoffen voor zowel voeding als diervoeders. Het bedrijf levert een breed assortiment zuivelproducten en ingrediënten zoals melkpoeder, melkeiwitten, weipoeder en wei-derivaten, kaas, boter en boterolie. Deze producten gaan naar afnemers in ruim tachtig landen. Dit zijn voornamelijk bedrijven in de internationale voedingsmiddelenindustrie.

Het nieuwe pand van Melkweg is in de jaren negentig gebouwd door de firma Sibbing, destijds een gerenommeerd handelsbedrijf in zuivelproducten. Ondanks een grondige verbouwing is de klassieke architectuur van het pand overeind gebleven. Kaashoek: “Zo zetten we de geschiedenis van dit pand voort en investeren we tegelijkertijd vol in de toekomstambities van ons bedrijf.”

Foto: Huidige directeur Johan Kaashoek (l) en de heer Smallenbroek, oprichter van Melkweg


Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 10°
    50 %
  • Maandag
    17° / 6°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    60 %
Meer weer