Landbouwministers+bezoeken+VanDrie+op+Gr%26uuml%3Bne+Woche
Nieuws

Landbouwministers bezoeken VanDrie op Grüne Woche

De landbouwministers van Duitsland en Nederland, Julia Klöckner en Carola Schouten, hebben vanochtend een bezoek gebracht aan de stand van VanDrie Group tijdens de Grüne Woche.

De Grüne Woche in Berlijn is een belangrijke internationale beurs waar Nederlandse en buitenlandse bestuurders, politici en vertegenwoordigers van bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

Duitsland is voor Nederland een belangrijk afzetland. “Dat geldt zeker voor VanDrie Group”, zegt Marijke Everts, director corporate affairs. “Na Italië is Duitsland voor ons het grootste afzetland. We hebben het Duitse aandeel de laatste jaren zien groeien.”

Met gerichte campagnes probeert VanDrie Group Duitse consumenten warm te krijgen voor kalfsvlees. Hierin zijn ook zelf ontwikkelde recepten opgenomen voor speciale bereidingswijzen van kalfsvlees. “Wij willen dat niet alleen traditionele vleesdelen aandacht krijgen. Alles benutten van een kalf is onze inzet. Van neus tot staart kun je heerlijke gerechten maken.”

Deze manier van denken past volgens Evers bij het thema kringlooplandbouw. Dit thema staat centraal op het Holland Paviljoen op de Grüne Woche.

Foto vlnr: Carola Schouten, Henny Swinkels, Marijke Evers, Edgar Buhrs (chef-kok).

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    16° / 9°
    20 %
  • Maandag
    18° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    17° / 9°
    30 %
Meer weer