Geef+je+op+voor+cursus+social+media%21
Nieuws

Geef je op voor cursus social media!

In samenwerking met Wija Digital marketing gaan SBK en VVK een training organiseren waarbij kalverhouders in drie bijeenkomsten leren om op een juiste manier zichtbaar te worden op internet. Met de opgedane kennis kunnen deelnemers de kalverhouderij en/of het eigen bedrijf op een goede manier onder de aandacht brengen op de verschillende social media platforms.

Tijdens de bijeenkomsten leren kalverhouders zich te presenteren op de social mediakanalen en kunnen ze hun vaardigheden verder ontwikkelen. In de eerste bijeenkomst wordt vooral gekeken naar het eigen verhaal van de kalverhouder en wat je drijfveren zijn als ondernemer. De termen ‘nice’ en ‘likeable’ zullen regelmatig aan bod komen en ook hoe hier invulling aan te geven. Op een juiste manier langdurig zichtbaar zijn, vraagt wel de nodige aandacht. Dat doe je er niet zomaar bij.

Tijdens de tweede en derde bijeenkomst wordt de praktijkslag gemaakt. Hoe maak je blogs en vlogs? Wat is belangrijk om op een eigen website te plaatsen. Hoe maak je de link vanuit de social media platforms naar bijvoorbeeld je eigen website of andere websites? En hoe profileer je je op de verschillende platforms?

Op één van de bijeenkomsten zal Dé van de Riet van brancheorganisatie SBK aanwezig zijn. SBK geeft invulling aan de campagne ‘Nederland Kalverland’. Samen zullen we de mogelijkheden bekijken hoe deze campagne te ondersteunen en hoe deze campagne een nog grotere bekendheid te geven. Tijdens de bijeenkomsten wordt er ook speciale aandacht gegeven aan de samenwerking tussen collega’s op social media. Hoe kun je krachten bundelen en samen toegevoegde waarde creëren.

Het resultaat van de bijeenkomsten is: je weet hoe je je eigen website goed ingericht, je weet hoe je op de juiste manier aanwezig bent op social media platforms, je weet om te gaan met unieke zoekwoorden in Google en je weet hoe je de juiste strategie kiest voor een campagne op social media. Alles draait om de juiste inhoud (ook wel content genoemd) zoals foto’s, tekst en video’s die op het juiste moment geplaatst worden.

Lijkt deze training je leuk? Meld je dan aan via info@dekalverhouder.nl.

Locatie: Beekzicht, Scherpenzeelseweg 45 Barneveld

Wanneer: 28 maart, 18 april, 9 mei

Tijdstip: 11.00 uur – 15.00 uur incl. lunch

Kosten: €100 per deelnemer, vol=vol

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 10°
    50 %
  • Maandag
    17° / 6°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    60 %
Meer weer