Marijke+Everts+van+VanDrie+naar+Rabobank
Nieuws

Marijke Everts van VanDrie naar Rabobank

Marijke Everts verlaat VanDrie Group en wordt per 15 juli 2023 hoofd agrarische relaties bij Rabobank Nederland.

Everts is tien jaar werkzaam geweest bij VanDrie Group waarvan de laatste vijf jaar als Director Corporate Affairs. In die functie was zij de opvolger van Henny Swinkels.

"Met pijn in het hart en met een zwaar gemoed verlaat ik VanDrie Group. Maar de vraag van Rabobank om hoofd agrarische relaties te worden, kon ik niet laten schieten", zegt Everts. Vooral het loslaten van het familiebedrijf valt haar zwaar: "Je bent toch verknocht en vergroeid met elkaar, hebt mooie en lastige dingen meegemaakt. Zeker binnen een familiebedrijf is het dan lastig als je vertrekt."

Everts zal binnen haar nieuwe functie bij Rabobank veertien directeuren Food&Agri aansturen binnen de regionale kringen van de bank. Als hoofd agrarische relaties zal ze ook deel uit maken van het managementteam Commercial Banking. Ze wordt daarmee eindverantwoordelijk voor het uitvoeren van de strategie die de bank heeft ten aanzien van haar agrarische klanten.

Ruth Bouwstra zal de taken van Everts overnemen. Zij is momenteel director Corporate Quality bij VanDrie Group. Die rol blijft ze vervullen en de taken van Corporate Affairs komen daar bij. Naar verwachting zal het team Corporate Affairs wel verder versterkt worden.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    18° / 10°
    20 %
  • Woensdag
    17° / 8°
    10 %
  • Donderdag
    18° / 8°
    5 %
Meer weer