Kalverteam+Boven%2DVeluwe+weer+compleet
Nieuws

Kalverteam Boven-Veluwe weer compleet

Vanwege het naderende afscheid van de kalverdierenartsen Fons van Vliet en Teus Kreuger heeft Boven-Veluwe DierGezondheidsCentrum twee nieuwe dierenartsen in dienst genomen. Dit zijn Elise Reuvers en Francis van de Poll.

Beiden doorlopen momenteel een inwerkperiode. Francis van de Poll heeft vanuit zijn vorige functie al ervaring met vleeskalveren. Elise Reuvers is onlangs afgestudeerd als dierenarts. Kreuger: “Zij heeft bij ons stage gelopen. Dat was zo goed bevallen dat we als team gezegd hebben ‘die mogen we niet laten schieten’.” Van Vliet blijft tot eind 2022 werkzaam in de praktijk zodat de overdracht soepel verloopt. Kreuger blijft ook volgend jaar nog actief in de praktijk, zij het een stuk minder.

Het team Vleeskalf van Boven-Veluwe DGC bestaat na het vertrek van de twee ervaren dierenartsen weer uit vier personen. Jaap Brand gaat twee derde van zijn tijd besteden aan de kalveren. Elena Groot gaat ook een deel van haar tijd kalveren doen. Zij was pluimveedierenarts bij Boven-Veluwe DGC maar heeft thuis roofvogels. Met de vele uitbraken van vogelgriep is het niet handig dat zij pluimvee blijft doen. Ze heeft daarom de keuze gemaakt voor koeien en kalveren.

Foto: het nieuwe team Vleeskalf van Boven-Veluwe DGC bestaat dan uit (vlnr): Fons van Vliet, Elena Groot, Teus Kreuger, Jaap Brand, Elise Reuvers en Francis van de Poll.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    18° / 10°
    20 %
  • Woensdag
    17° / 8°
    10 %
  • Donderdag
    18° / 8°
    5 %
Meer weer