Kalfsvleespromotie+in+Bahrein+en+Koeweit
Nieuws

Kalfsvleespromotie in Bahrein en Koeweit

Van 13 tot en met 17 oktober 2019 organiseert de Nederlandse Ambassade in de Golfregio samen met VanDrie Group een Healthy Food Week.

Tijdens deze week worden consumenten, overheidsfunctionarissen en inkopers van retail en horeca geïnformeerd over de kwaliteiten van Nederlandse voedselproducten.

Kalfsvlees heeft hierbij een prominente plek. Het wordt onder de aandacht gebracht in een Koeweits tv-programma, tijdens vele showcookings door chef Edgar Buhrs en tijdens diverse seminars waar Marijke Everts (director corporate affairs bij VanDrie Group) als spreker aanwezig is.

Erik Smidt, landbouwraad van de Nederlandse ambassade, vertelt dat een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt in de Golfregio. “Door globalisering en de snelle ontwikkelingen in de Golfregio maken de voedingspatronen een intense verandering door." Consumptie van fastfood en uit eten gaan, zijn gemeengoed geworden.

Volgens Smidt is obesitas ook in de golfregio een toenemend probleem onder de volwassenen bevolking. Kalfsvlees past daarom goed bij de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl van Arabische consumenten.

Foto vlnr: Ambassadeur Frans Potuyt, Marijke Everts van VanDrie Group en chef-kok Edgar Buhrs.


Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Woensdag
    25° / 13°
    60 %
  • Donderdag
    23° / 13°
    50 %
  • Vrijdag
    17° / 12°
    40 %
Meer weer