Marijke+Everts+23ste+in+FoodAgriTop+50
Nieuws

Marijke Everts 23ste in FoodAgriTop 50

Marijke Everts van VanDrie Group staat op een 23ste plaats in de FoodAgriTop 50, de jaarlijks rankschikking van invloedrijkste personen in de agri&foodsector die wordt opgesteld door de land- en tuinbouwbladen van uitgeverij Misset. Vorig jaar stond Everts nog op een 19de plaats in de lijst.

Volgens het juryrapport stelt de director corporate affairs van VanDrie Group alles in het werk om de positieve kant van de kalversector te promoten: 'Dat valt niet mee bij een sector die onder een vergrootglas ligt. Toch gaat het haar tot op heden goed af. Ze gebruikt vaak het woord trots. Boeren mogen trots zijn op zichzelf en zelf is ze ook trots op de boer, de VanDrie Group en de rest van de keten'.

LTO-voorzitter Sjaak van der Tak staat op de eerste plaats in de lijst. Volgens de jury weet hij zijn diplomatieke kunsten in te zetten voor zijn achterban: 'Wie niet aan tafel zit, staat op het menu, dus meepraten is belangrijk, vindt de voorman'. Op de tweede plaats staat stikstofminister Christianne van der Wal. Partijleider Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging maakt de top 3 compleet.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    22° / 12°
    50 %
  • Zondag
    20° / 11°
    60 %
  • Maandag
    20° / 11°
    50 %
Meer weer