Voermachinebouwer+Woutech+in+andere+handen
Nieuws

Voermachinebouwer Woutech in andere handen

Vanaf 1 januari 2023 gaat voermachinebouwer Woutech over in andere handen. Frans Bostelaar (van voerautomatiseerder Frens Esveld) en zelfstandig monteur Gertjan van Bentum zijn de nieuwe eigenaren.

Gertjan van Bentum zal de taken van huidig eigenaar Coen van Woudenbergh overnemen. De naam Woutech blijft behouden. Van Woudenbergh heeft het bedrijf dertien jaar geleden opgericht. Daarnaast is hij eigenaar van het staalbedrijf WT Metaal en Techniek. Omdat dit bedrijf groeit en Woutech regelmatig ad hoc onderhoudswerk vraagt, heeft Van Woudenbergh besloten zijn bedrijf Woutech over te dragen.

De nieuwe mede-eigenaar Van Bentum is van jongs af aan betrokken bij de kalverhouderij van zijn ouders. Na zijn opleiding werktuigbouwkunde werkt hij als monteur in de kalversector, onder andere bij Frens Esveld. Hij vindt het een mooie kans en uitdaging om het bedrijf Woutech verder uit te bouwen. Frans Bostelaar zal als mede-eigenaar de producten van Woutech meenemen in zijn productenpakket. Hij benadrukt dat Van Bentum de dagelijkse leiding van Woutech voor zijn rekening neemt.

Volgens Bostelaar zijn de mobiele voermachines van Woutech een mooie aanvulling op de automatische voersystemen die Frens Esveld op de markt brengt. "De kalverhouderij is een kleine markt, waar niet direct groei in zit. De mobiele machines van Woutevch passen mooi bij het stukje werk wat wij doen." De bekendste merken van Woutech zijn Milkboy, Milkway en Medos. Dit laatste is een toepassing voor individuele medicijntoediening dat in 2020 winnaar was van het "Beste Idee'.

Foto vlnr: Frans Bostelaar, Gertjan van Bentum, Coen van Woudenbergh

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    20° / 11°
    60 %
  • Maandag
    20° / 11°
    50 %
  • Dinsdag
    20° / 11°
    60 %
Meer weer