Vrijdag+31+januari+2020+Kalvergezondheidsevent%21
Nieuws

Vrijdag 31 januari 2020 Kalvergezondheidsevent!

Op vrijdagmiddag 31 januari 2020 organiseren Eveal, LTO-vakgroep Kalverhouderij, MSD en VVK een Kalvergezondheidsevent. Noteer de datum alvast in de agenda. Een uitnodiging met het volledige programma volgt begin januari.

Gezonde dieren blijft een belangrijk item in de kalverhouderij. Binnen onze eigen kalverhouderij, maar ook binnen de melkveehouderij, zijn er flink wat initiatieven die er aan bijdragen om de kalvergezondheid op een nog hoger plan te krijgen.

Maar wat zit er nog meer in het vat? Welke ontwikkelingen doen zich voor waarmee we de gezondheid van onze kalveren het komend decennium verder kunnen verbeteren? Wat kunt u doen als kalverhouder? Hierover gaat het Kalvergezondheidsevent. Kalverhouders (ook niet-leden) en dierenartsen zijn deze dag welkom bij farmaceut MSD in Boxmeer. We zullen de kalvergezondheid van verschillende kanten belichten en laten zien welke ontwikkelingen en managementmaatregelen kansrijk zijn.

Dagvoorzitter is oud-schaatser Erik Hulzebosch. Hij zal gedurende de middag de relatie leggen tussen topsport en werken aan een betere kalvergezondheid.

Voorafgaand aan het Kalvergezondheidsevent - in de ochtend van vrijdag 31 januari - houdt VVK zijn jaarvergadering bij MSD in Boxmeer. Bij deze gelegenheid zijn alleen VVK-leden welkom.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Woensdag
    22° / 13°
    70 %
  • Donderdag
    21° / 13°
    70 %
  • Vrijdag
    19° / 13°
    70 %
Meer weer