Allerlaatste+bijeenkomsten+kalveropfok
Nieuws

Allerlaatste bijeenkomsten kalveropfok

LTO Nederland organiseert de laatste twee bijeenkomsten over kalveropfok voor\r\nmelkvee- en kalverhouders. De bijeenkomsten worden gehouden in Limburg.

\r\nTijdens twee bedrijfsbezoeken kunnen melkveehouders en kalverhouders kennis en\r\nervaringen uitwisselen over een betere kalveropfok. De eerste bijeenkomst\r\nvindt plaats op 14 juni op het melkveebedrijf van de familie Geerets in\r\nCastenray. De tweede bijeenkomst is op 27 juni op het kalverbedrijf van\r\nmaatschap Klopman in Grubbenvorst.

Naast het\r\nuitwisselen van kennis- en ervaringen, leveren experts een bijdrage aan de\r\nbijeenkomsten door de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid\r\nen dierenwelzijn te delen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: afkalf- en biestmanagement,\r\ndiarreeproblemen, infectieziektes, het stellen van diagnoses, voeding en huisvesting van het jonge kalf en transportstress.

Er kunnen\r\nzich nog enkele kalverhouders aanmelden voor deze bijeenkomsten. Aanmelden kan door\r\neen mail te sturen naar KRidderbeks@lltb.nl. Voor LTO-leden is\r\ndeelname gratis. Voor niet-leden bedragen de kosten 50 euro.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    17° / 6°
    50 %
  • Zondag
    16° / 9°
    40 %
  • Maandag
    16° / 8°
    70 %
Meer weer