Jaarvergadering+VVK+op+17+mei+2024
Nieuws

Jaarvergadering VVK op 17 mei 2024

Op vrijdag 17 mei houdt de Vereniging van Kalverhouders (VVK) zijn jaarvergadering. Naast een algemene ledenvergadering in de ochtend, is er een themamiddag met interessante sprekers. Dit middaggedeelte is ook toegankelijk voor belangstellende leden.

Ruth Bouwstra zal vanuit haar rol als vicevoorzitter van brancheorganisatie SBK het middagprogramma openen met een toelichting op het nieuwe sectorplan. Ook zal ze een beeld schetsen van de veranderingen waarmee kalverhouders komende jaren te maken zullen krijgen. Arjan Schimmel, voorzitter van brancheorganisatie ZuivelNL, zal ingaan op het thema hoe melkveehouderij en kalverhouderij verder met elkaar verbonden kunnen worden.

Belangenbehartiging
Linda Verriet, voorzitter van de Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) licht toe hoe in haar organisatie de belangenbehartiging is geregeld en wat voor POV de speerpunten zijn in het behoud van de license te produce. Het middagprogramma wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden
De vergaderstukken voor de jaarvergadering in het ochtendgedeelte worden deze week per mail naar leden-kalverhouders verzonden. Leden-kalverhouders die de stukken niet ontvangen kunnen een mail sturen naar info@dekalverhouder.nl. Via dit e-mailadres kunnen leden-kalverhouders en belangstellende leden zich ook aanmelden. Geef daarbij aan of je lid bent of belangstellend lid, je naam, je adres en met hoeveel personen je komt.

Carpoolen
De jaarvergadering en themamiddag worden gehouden bij Alpuro in Uddel (Elspeterweg 60). Tijdens de middag zal er een lunch verzorgd worden door VanDrie Group. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden bij Alpuro is het verzoek om zoveel mogelijk te carpoolen.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    21° / 12°
    50 %
  • Zondag
    20° / 11°
    60 %
  • Maandag
    20° / 11°
    50 %
Meer weer