De+Valk+Wekerom+onder+vleugels+ABZ
Nieuws

De Valk Wekerom onder vleugels ABZ

Mengvoerbedrijf De Valk Wekerom fuseert vanaf 29 april 2024 met ABZ De Samenwerking. De nieuwe fusiecoöperatie heet vanaf dan Coöperatie ABZ en zal naar buiten treden onder de handelsnaam ABZ Diervoeding.

De leden van beide bedrijven hebben hier 23 april toestemming voor verleend. Vanaf 1 februari 2023 hebben de coöperaties een intensief samenwerkingsverband. In deze periode zijn er stappen gezet naar een volledige samenwerking. Met een volledige fusie hopen de coöperaties beter in te kunnen spelen op de toekomstige ontwikkelingen in de Nederlandse veehouderij. De fusie moet leiden tot een sterker geheel; dichtbij boeren en met moderne productielocaties die qua omvang afgestemd zijn op de betreffende afzetgebieden.

Regionale aanpak
Marcel Roerink, algemeen directeur van ABZ De Samenwerking gelooft in de kracht van een regionale aanpak: "De fusie met De Valk Wekerom maakt dat we in alle regio’s een nog uitgebreider assortiment diervoeders plus bijbehorend advies kunnen aanbieden. Zowel in de reguliere, als biologische markt kunnen we de gehele markt vanuit eigen fabrieken bedienen, waarbij kennis en vakmanschap gebundeld is om elke dag het beste voor onze leden-afnemers te kunnen bieden."

Elkaars taal verstaan
Volgens Martin Vervoorn directeur van De Valk Wekerom verstaan de medewerkers elkaars taal en hebben ze hetzelfde doel voor ogen: "Namelijk het beste voer voor de dieren en het beste resultaat voor de veehouder."

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    16° / 9°
    20 %
  • Maandag
    18° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    17° / 9°
    30 %
Meer weer