VanDrie+Group+neemt+belang+in+F%26F+Group
Nieuws

VanDrie Group neemt belang in F&F Group

VanDrie Group en F&F Group hebben een intentieovereenkomst getekend voor een nauwe samenwerking. Hierin is bepaald dat VanDrie Group een meerderheidsbelang van 60 procent neemt in F&F Group en de activiteiten van Schils Food integreert in de F&F Group.

De F&F Group is opgericht in 1993 en is actief in het produceren, verhandelen en distribueren van zuivelgrondstoffen voor humane en dierlijke voeding over de hele wereld. Het familiebedrijf heeft in Zeist en het Duitse Büren een locatie voor distributie en productie. Schils Food richt zich op poedervormige zuivelmengsels, voornamelijk voor menselijke consumptie.

Beide bedrijven zien in deze samenwerking mogelijkheden voor het uitbouwen van hun positie in de wereldwijde markt voor zuivelgrondstoffen. Door de samenwerking krijgen klanten van beide bedrijven toegang tot het gezamenlijke assortiment.

De bedrijfsvoering van F&F Group wordt voortgezet door de huidige directeur van F&F Group, Michiel de Boer. Hij verbindt zich hiermee langdurig aan VanDrie Group: "Met deze fusie bieden wij continuïteit aan onze klanten, medewerkers en alle overige stakeholders." Door de uitbreiding van het assortiment ziet De Boer verdere groeimogelijkheden voor F&F Group. "Ik ben zeer enthousiast over onze nieuwe partner en de toekomstige samenwerking."

De samenwerking zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de autoriteit Consument & Markt. De partijen verwachten dat de mededingingsautoriteit goedkeuring zal afgeven voor de fusie.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    20° / 8°
    10 %
  • Zaterdag
    22° / 10°
    10 %
  • Zondag
    23° / 10°
    20 %
Meer weer