Swinkels+vergezelt+Hogan+tijdens+EU%2Dmissie+naar+Saudi+Arabi%26euml%3B
Nieuws

Swinkels vergezelt Hogan tijdens EU-missie naar Saudi Arabië

Onder leiding van Phil Hogan, Eurocommissaris van Landbouw en Plattelandsontwikkeling, brengt een handelsdelegatie van de Europese Unie een officieel bezoek aan Saudi Arabië.

Henny Swinkels (director corporate affairs) vertegenwoordigt VanDrie Group tijdens de reis. De delegatie bestaat uit vijftig vertegenwoordigers van agro- en foodbedrijven uit negentien Europese landen.

Ondanks dat VanDrie Group al jaren zaken doet met Saudi Arabië, biedt het bezoek kansen om de handelsrelaties te versterken, zegt Swinkels. “Onze ambitie is om de afzet in Saudi-Arabië en aanpalende landen te kunnen vergroten.”

Het inwonersaantal van Saudi Arabië groeit snel en de relatief hoge inkomens maken de Saudische markt aantrekkelijk voor kalfsvlees. Volgens Swinkels past kalfsvlees bij de wensen van Saudische afnemers waar voedselveiligheid, traceerbaarheid en leveringszekerheid belangrijke punten zijn.

De delegatieleden hebben ieder hun eigen programma tijdens het bezoek. Hogan is in het Midden Oosten van 7 tot 13 november 2017 en bezoekt na Saudi Arabië ook Iran.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Woensdag
    16° / 9°
    20 %
  • Donderdag
    19° / 6°
    10 %
  • Vrijdag
    21° / 8°
    10 %
Meer weer