Enthousiaste+bestuurders+gezocht+voor+LTO%2Dvakgroep
Nieuws

Enthousiaste bestuurders gezocht voor LTO-vakgroep

De LTO-vakgroep Kalverhouderij vraagt jonge enthousiaste kalverhouders te solliciteren naar een bestuursfunctie.

LTO Nederland maakt momenteel een moderniseringsslag door. Onderdeel hiervan is het opnieuw benoemen van een vakgroepvoorzitter en vakgroepbestuurders voor de landelijke LTO-vakgroepen. Vorige week is Wim Thus herbenoemd als voorzitter van de LTO-vakgroep Kalverhouderij. Leden kunnen nu solliciteren naar de overige bestuursfuncties.

Wim Thus: “We verwachten dat niet iedereen van de huidige vakgroep opnieuw solliciteert. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leden die graag meedenken over de toekomst van de kalverhouderij.”

Jong, oud, man, vrouw kan solliciteren, maar Thus hoopt dat vooral enkele jongeren deel willen nemen. “In onze vakgroep zitten meerdere ervaren krachten. Die hebben we nodig voor de continuïteit op verschillende thema’s. Maar we willen speciaal jongeren uitnodigen zich te melden. Zij hebben de toekomst. Hun mening is een goede aanvulling op de kennis die we nu al in huis hebben.”

Ben jij of ken jij iemand die geschikt is voor deze functie als bestuurslid, solliciteer dan voor 30 juni 2017 door een e-mail met CV te sturen naar vtriebert@lto.nl.

Klik hier voor de functieomschrijving

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    18° / 10°
    20 %
  • Woensdag
    17° / 8°
    10 %
  • Donderdag
    18° / 8°
    5 %
Meer weer