Kiwa+neemt+certificeerder+CoMore+over
Nieuws

Kiwa neemt certificeerder CoMore over

Kiwa neemt nog dit jaar de aandelen van CoMore over. Dat zijn beide certificeringsinstanties overeen gekomen. CoMore is het bedrijf waarmee SKV nauw samenwerkt. Van van der Weg is zowel directeur van CoMore als van SKV.

Met deze overname kan het nieuwe bedrijf nog beter een totaalpakket van diensten aanbieden aan de internationale voer-, voedsel- en boerderijsectoren, stellen beide organisaties. Door de bundeling van activiteiten ontstaat één loket voor keuringen, inspecties, certificering en ICT-diensten.

Volgens directeur Paul Hesselink van Kiwa nopen overheidsregels in de agro/foodsector tot meer (internationale) kennis en meer efficiency en continuïteit. De kennis en ervaring van CoMore in de Nederlandse dierlijke sector vormen daarbij een uitstekende aanvulling op het bestaande portfolio van Kiwa in de sectoren groente&fruit, logistiek, opslag en hygiëne.

Kiwa biedt op haar beurt CoMore toegang tot een breed internationaal klantennetwerk dat wordt bediend vanuit eigen kantoren in veertig landen in Europa, Latijns-Amerika en Azië.

CoMore-directeur Van van der Weg: “We zijn tot de conclusie gekomen dat CoMore zijn vleugels uit moet slaan door krachtenbundeling met een brede, gerenommeerde internationale keuringsinstelling. Dan staat CoMore als volledig onafhankelijke organisatie beter opgesteld. Dat is belangrijk voor de continuïteit van de organisatie. Onze klanten kunnen door de bundeling breder en beter bediend worden.”

Voor SKV en SKV-aangesloten kalverhouders verandert er niets.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    22° / 11°
    20 %
  • Maandag
    20° / 11°
    45 %
  • Dinsdag
    23° / 11°
    20 %
Meer weer