Pali+Group+versterkt+positie+in+varkensvlees
Nieuws

Pali Group versterkt positie in varkensvlees

Drie jaar na de overname van De Wit Slachthuis Geldrop versterkt Pali Group de positie in de productieketen van varkensvlees door de overname van Wijnen Meat uit Oss.

Wijnen Meat produceert varkensvlees als halffabricaat en eindproduct. De producten worden in diverse snitten wereldwijd geleverd aan de vleesindustrie, groothandel en detailhandel. Wijnen Meat verwerkt 600 ton varkensvlees op weekbasis. Vanaf 2020 zullen de producten van Pali Geldrop en Wijnen worden verkocht door één organisatie: Pali Meat.

Slachterij Pali Geldrop heeft een capaciteit van 800.000 slachtingen op jaarbasis. De varkensvleesproductie is goed voor bijna een kwart van de omzet binnen de totale groep. Met de overname van Wijnen Meat neemt de toegevoegde waarde toe en ontstaat er een krachtige geïntegreerde keten, zoals dat al het geval is in de kalversector.

Pali Group is actief in meerdere segmenten. De belangrijkste daarvan is de productie van kalfsvlees. Vitelco, onderdeel van Pali Group, behoort tot de grootste kalverslachterijen ter wereld en produceert zowel blank als rosé kalfsvlees. Vitelco is actief in alle schakels in de keten en sinds kort honderd procent eigenaar van de leerlooierij, Vitelco Leather.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer