Open+dagen+Vitelco+Leather
Nieuws

Open dagen Vitelco Leather

Op zaterdag 2 en zaterdag 9 april 2022 houdt Vitelco Leather - onderdeel van Pali Group - een open dag voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Het bedrijf is sinds 1920 gevestigd op de huidige plek in het centrum van Lichtenvoorde (Gld). Voorheen onder de naam Hulshof en vanaf het voorjaar 2014 onder de naam Vitelco Leather. Waar het bedrijf in de eerste helft van de vorige eeuw de belangrijkste industriële werkgever was in het dorp, is het bedrijf tegenwoordig regelmatig in het nieuws vanwege de vergunningsaanvraag en kritiek van enkele omwonenden hierop. Vitelco Leather wil alle mensen in de omgeving de kans bieden zelf een kijkje te nemen.

Directeur Twan de Bie geeft aan dat Pali Group en dus ook Vitelco Leather transparante bedrijven zijn die mensen in de omgeving, en ook kalverhouders, graag laten zien hoe een leerlooierij er uit ziet en hoe het proces van leerlooien werkt. “We willen verbinding zoeken met de buurt en mensen de kans geven hun eigen mening te vormen.” Medewerkers van Vitelco Leather zullen zelf toelichting geven bij de verschillende processen die leiden tot het eindproduct leer.

De bedrijfspanden in Lichtenvoorde zijn op 2 en 9 april open van 10 tot 16 uur. Vitelco Leather wil graag dat de mensen zich vooraf aanmelden. Dat kan via deze link.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer