Denkavit+neemt+jongdiervoederbedrijf+in+VS+over
Nieuws

Denkavit neemt jongdiervoederbedrijf in VS over

Denkavit heeft overeenstemming bereikt met het Canadese bedrijf Grober Nutrition Inc. over de overname van hun dochteronderneming Grober Nutrition LLC in de Verenigde Staten.

Grober Nutrition LLC is gevestigd in Auburn (New York) en richt zich op de productie van feed ingredients en innovatieve voeders voor jonge dieren. Algemeen directeur Erik Buys van Denkavit licht toe: “Met deze stap geven wij invulling aan onze strategie om een wereldspeler in jongdiervoeding te willen zijn. De markt voor kalvermelken in de Verenigde Staten is erg groot en biedt ons veel kansen.”

Grober en Denkavit hebben al ruim dertig jaar een nauwe samenwerking. Grober heeft Nederlandse roots en werkt volgens Europese standaarden die aansluiten bij Denkavit. Dankzij de overname kan de fabriek in Auburn naar een hoger niveau worden gebracht. Een uitgebreid team en meer kennis, gebaseerd op de vele jaren onderzoek en ervaring van Denkavit, moet daaraan bijdragen. De activiteiten van Grober Nutrition LLC worden in hun huidige vorm gecontinueerd als honderd procent dochteronderneming van de Denkavit Groep.

Het Canadese moederbedrijf zal zijn activiteiten met een hernieuwde focus in Canada voorzetten. Denkavit is met een omzet van 650 miljoen euro en ruim vierhonderd medewerkers wereldwijd actief met Europa als thuismarkt.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer