Agractie+kondigt+nieuwe+acties+aan
Nieuws

Agractie kondigt nieuwe acties aan

Boerenactiegroep Agractie heeft nieuwe acties aangekondigd. Op veertig opvallende locaties door heel Nederland wil de actiegroep agrarische producten aanbieden.

Agractie wil deze activiteit binnen acht weken op touw zetten. Er wordt gezocht naar drukbezochte plekken, in winkelcentra en buiten bij supermarkten waar consumenten hun wekelijkse boodschappen doen.

De actievoerders willen mooie Nederlandse, onbewerkte producten uit de agrarische sector aanbieden om aan consumenten te laten zien wat de Nederlandse boer over het algemeen voor een product krijgt. De producten zullen verkocht worden voor het bedrag van de gemiddelde opbrengst voor de boer.

Daarnaast verschaft Agractie informatie over de producten die verkocht worden en kleden ze de verkooppunten aan met trekkers en spandoeken. Agractie zoekt boeren en boerinnen die willen helpen met de verkoop op een locatie bij hen in de buurt en boeren die een bijdrage willen leveren door het verkopen van hun producten zoals groenten, fruit, aardappels, uien, eieren en eventueel zuivelproducten.

Ook is de actiegroep op zoek naar opslag- en distributiepunten in de buurt van de verkooplocatie waar de producten verzameld kunnen worden.

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer