Aanmelden+regionale+excursies
Nieuws

Aanmelden regionale excursies

In mei en juni organiseert VVK vier regionale excursies. Leden kunnen zich aanmelden via info@dekalverhouder.nl. Vermeld daarbij naar welke excursie u wilt en met hoeveel personen u komt.

Hieronder staan de vier excursies. Voor een volledig overzicht van de programma's kunt u terecht op de pagina Agenda op deze site.


Regio Zuid 8 mei 2019 12.30 uur
Excursie naar 'De Ruurhoeve'. Dit melkveebedrijf laat de kalveren langer bij de koe in een familiekudde. Daarnaast heeft het een eigen kaasmakerij met een boerderijwinkel. Aanmelden via info@dekalverhouder.nl.

Regio Noord 14 mei 2019 20.00 uur
Excursie naar Agro Giethoorn. Dit bedrijf heeft een akkerbouw- en pluimveetak, een biogasinstallatie en een drooginstallatie voor restproducten. Het bedrijf is een pionier in kringlooplandbouw en ondertussen daarin toonaangevend. Dit jaar was het bedrijf genomineerd voor Agrarisch Ondernemer 2019. Aanmelden via info@dekalverhouder.nl.

Regio Midden 23 mei 2019 12.45 uur
Excursie naar Holland Jersey. De ondernemers achter dit vernieuwende bedrijf hebben vier eigen melkveebedrijven met Jersey koeien en ze halen daarnaast de melk op bij vijftien andere veehouders met Jersey koeien. Onder het motto ‘de tijd van anonieme melk ligt achter ons’ brengen ze A2-melk onder het eigen zuivelmerk Holland Jersey op de markt. Aanmelden via info@dekalverhouder.nl.

Regio Oost 6 juni 2019 10.30 uur
Excursie slachterij ESA en vellenverwerker Oukro. Deze excursie start bij ESA om te praten over het thema afkeuringen. Vervolgens wordt er een bezoek gebracht aan Oukro. Bij deze verwerker van kalfsvellen zal er speciale aandacht zijn voor het voorkomen van beschadigingen van kalfsvellen en de afzetmarkten van kalfsvellen. Aanmelden via info@dekalverhouder.nl.



Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer