3de Comfort Class vrachtwagen Van Mondfrans

\n\n

3de Comfort Class vrachtwagen Van Mondfrans

 

Kalvertransporteur Jan van Mondfrans heeft vandaag een nieuwe Comfort Class vrachtwagen in ontvangst genomen. Van de acht vrachtwagens van de veetransporteur zijn er nu drie van dit luxe type.

 

Van Mondfrans heeft de nieuwe vrachtwagen aangeschaft omdat één van de grote klanten, VanDrie Group, uiterst tevreden is over de wagens. Jonge kalveren komen vanuit het buitenland frisser aan in Nederland, groeien na aankomst op het vleeskalverbedrijf beter door en hebben daardoor minder vaak antibiotica nodig.

 

Dierenbescherming
Ook heeft VanDrie Group met de Dierenbescherming afgesproken in de toekomst het lange afstandstransport te laten plaatsvinden met klimaatgestuurde veewagens. Met de aanschaf van deze Comfort Class vrachtwagen door Van Mondfrans, kan VanDrie Group weer een stap zetten in de afgesproken richting.
De nieuwe vrachtwagen is een Volvo FH16 van 550 pk en is, net als de andere klimaatvrachtwagens, in Nederland gebouwd. De andere twee vrachtwagens schafte Van Mondfrans aan in mei 2005 en oktober 2008.

 

Verwarmde oplegger
Afgelopen week heeft de kalvertransporteur ook een verwarmde oplegger aangeschaft uit Italië. Deze gesloten oplegger past achter iedere truck en is een tussenoplossing tussen standaard opleggers en de Comfort Class vrachtwagen.

\n \n\n

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer