RVO+stelt+vragenuur+in+voor+opkoopregeling
Nieuws

RVO stelt vragenuur in voor opkoopregeling

Van 11 juli tot en met 1 augustus 2023 opent RVO zes keer een online vragenuur. Deze vragenuurtjes vinden voornamelijk op een dinsdag of donderdag plaats van 13.00 tot 14.00 uur.

Het laatste vragenuur is op maandag 1 augustus op hetzelfde tijdstip. Er is steeds plaats voor maximaal vijftien deelnemers zodat er voldoende ruimte is om alle vragen te beantwoorden. Bij ieder vragenuur is iemand van RVO en het ministerie van landbouw aanwezig. Aanmelden kan via deze link.

Het vragenuur geldt zowel voor potentiële deelnemers aan de LBV+ als de LBV-regeling. De LBV+ is speciaal voor piekbelasters (waarvoor een opkoop geldt van 120 procent van de vervangingswaarde). Voor de LBV-regeling (100 procent van vervangingswaarde) geldt deze eis niet. Kalverhouders kunnen alleen deelnemen aan de LBV+-regeling.

Vanaf 10 juli komt er ook een SABE-voucher beschikbaar van 1500 euro voor iedere piekbelaster. De voucher is bedoeld voor adviesgesprekken over de toekomst van het bedrijf. Een veehouder dient dit voucher zelf aan te vragen bij RVO.

Bekijk meer over:

Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Meer agenda

De Stoppersregeling

Alle antwoorden op veel gestelde vragen

Klik hier

Stelling

Loading

Weer

  • Vrijdag
    17° / 14°
    75 %
  • Zaterdag
    19° / 13°
    50 %
  • Zondag
    21° / 11°
    30 %
Meer weer